Fanzone
El migcamista marfileny, Frank Kessie
Foto: El migcamista marfileny, Frank Kessie | EFE
Mercat fixatges

El Barça tanca la venda de Kessie a la lliga d'Aràbia Saudita per 15 milions

Temps de lectura: 2 minuts
El migcamista marfileny, Frank Kessie
Foto: El migcamista marfileny, Frank Kessie | EFE

Franck Kessie marxa del Barça. El migcampista marfileny ha signat per l'Al-Ahli d'Aràbia Saudita fins al 2026 a canvi de 15 milions pels culers.

Al detall: Ja ha passat el reconeixement mèdic i firmarà pròximament el contracte. El futbolista que va venir gratis procedent del Milan serà venut amb un benefici milionari.

  • Tot i que inicialment l'ex del Milan preferia romandre a Europa, finalment la insistència de l'Aràbia Saudita ha estat clau i guanyarà un salari que dobla l'actual i que rondarà els 20 milions d'euros anuals.  

Què en sabem? Des dels mitjans de França asseguren que la primera opció de l'Al-Ahli era Sofyan Amrabat, jugador de la Fiorentina, però que finalment han hagut de llançar-se per Kessie després de les reiterades negatives.

  • Franck, que és musulmà i devot, viurà en un país que viu amb fidelitat la seva religió.

A més: Cal subratllar que Kessie va arribar a cost zero al Barça el passat estiu, per la qual cosa tots els diners que s'ingressi per la seva venda es comptabilitzaran com a benefici i serà de gran ajuda perquè els blaugrana puguin acabar de tancar la seva plantilla amb noves incorporacions, amb Joao Cancelo i Bernardo Silva com a grans prioritats.

D'altra banda: Quan es confirmi la marxa de l'extrem francès al París Saint-Germain, el Barça posarà els diners de la venda per tancar la incorporació del lateral portuguès del Manchester City.

  • Ahir el diari del Portugal 'Record' va publicar que el Barça està molt a prop d'aconseguir Cancelo i que tant els culers com el Manchester City tenen les negociacions molt avançades.
  • Aquesta informació s'ha ampliat aquest dijous quan el reconegudíssim periodista esportiu Fabrizio Romano ha assegurat que Cancelo ja tindria acordat les condicions del seu contracte amb el Barça i que ara està buscant la fórmula pel fixatge.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol