Fanzone
El jugador, Franck Kessie, en un entrenament amb el Barça
Foto: El jugador, Franck Kessie, en un entrenament amb el Barça | FC Barcelona
Barça

El Barça tanca el traspàs de Kessié: Marxa a l'Al-Ahli per 12,5 milions d'euros

Temps de lectura: 2 minuts
El jugador, Franck Kessie, en un entrenament amb el Barça
Foto: El jugador, Franck Kessie, en un entrenament amb el Barça | FC Barcelona

Ja és oficial. El FC Barcelona ha comunicat el traspàs de Franck Kessie a l'Al-Ahli. El migcampista deixa el club després d'una sola temporada com a blaugrana.

Per què és important? L'Al-Ahli pagarà 12,5 milions d'euros al Barça pel traspàs, un bon negoci pel club blaugrana per un jugador que va arribar a cost zero.

Què en sabem? Tot i que inicialment l'ex del Milan preferia romandre a Europa, finalment la insistència de l'Aràbia Saudita ha estat clau.

  • Els clubs ja estaven d'acord amb aquesta operació i el futbolista ha completat aquest dimecres la revisió mèdica a París, i l'Al-Ahli volia esperar per fer-ho oficial quan estigués tot tancat.
  • El club saudita també ha fet oficial la contractació de Kessié, qui signarà per a les tres properes temporades.

En detall: L'ivorià ha disputat 43 partits dels quals ha sortit titular en 16 ocasions, jugant un total de 1803 minuts com a culer, acumulant la majoria en la segona part de la temporada.

  • Abans del Mundial, era el 19è jugador més utilitzat havent sumat tretze duels. Després de la cita mundialista, va passar a ser el jugador número 12.
  • A l'anada de les semifinals de la Copa del Rei va provocar el gol en pròpia porta que els va donar avantatge al partit d'anada.
  • El de Lliga serà especialment recordat perquè va marcar el gol del triomf en el temps de descompte que els permetia tenir un marge de dotze punts respecte a la segona posició.

Previsions: El Barça espera traspassar a Lenglet i Sergiño Dest, com a mínim. A més, faltarien els 50, o els que finalment siguin, d'Ousmane Dembélé del PSG.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Futbol