Fanzone
Lamine Yamal
Foto: Lamine Yamal | UEFA
Selecció espanyola

Lamine Yamal, la gran novetat de la selecció espanyola amb només 16 anys

Temps de lectura: 2 minuts
Lamine Yamal
Foto: Lamine Yamal | UEFA

El jove Lamine Yamal jugarà els partits classificatoris de l'Eurocopa 2024 amb la selecció espanyola.

Per què és important? L'entrenador Luis de la Fuenta ha confirmat l'entrada del jove blaugrana a la llista de la convocatòria amb Espanya. Yamal, amb només 16 anys trenca els esquemes i confirma el seu talent i ascens en el món del futbol.

Què en sabem? En mig de tota la polèmica pel cas Rubiales, la selecció espanyola ha donat a conèixer la llista dels 24 futbolistes citats per l'entrenador Luis de la Fuente. La gran novetat, sense cap dubte, ha estat el nom de Yamal.

  • El futbolista del Barça tenia dues opcions: anar amb la selecció del Marroc o quedar-se amb la selecció espanyola, on ja havia jugat en categories inferiors.

Què esperar? Yamal ha estat citat pel doble duel contra Georgia, el 8 de setembre, i Xipre, el 12 de setembre.

Què ha dit? 

  • "S'ha fet un seguiment a Lamine a les categories inferiors, però Francis Hernández i Tito es van reunir amb ell a Barcelona. El noi volia venir amb nosaltres", ha dit De la Fuente.
  • "Ens hem reunit diverses vegades amb ell a Barcelona, tots coincidirem que té un potencial excepcional. Està tocat per una vareta de Déu que és diferent. Jo només miro la categoria, està preparat per competir a la selecció", ha indicat l'entrenador.
  • "En qualsevol cas Lamine vol estar amb nosaltres, se sent identificat per jugar amb nosaltres, és un valor de futur molt important. Cal apostar-hi", ha afegit.

A més: Al costat de Yamal destaca així mateix la presència dels joves Abel Ruiz, davanter del Braga portuguès i Álex Baena, centrecampista del Vila-real.

Categoria: Fanzone