Fanzone
Vila-real (3 - 4) Barça

Un Barça comandat pel jove Yamal guanya un partit esbojarrat a Vila-real

Temps de lectura: 1 minut

Tres punts més. Un Barça comandat pel jove Lamine Yamal ha guanyat un esbojarrat partit a domicili, al camp del Vila-real (3-4).

Per què és important? Després de la victòria del Reial Madrid contra el Celta de Vigo, els culers necessitaven seguir puntuant per no despenjar-se dels primers llocs de la taula de la Lliga.

Al detall: Sense Xavi a la banqueta, ja que va ser expulsat contra el Getafe, el Barça va imposar-se en un disputadíssim partit.

En profunditat: Amb un inici excel·lent, el conjunt català va començar imposant-se amb un gol de Gavi al 12' i tres minuts més tard amb un altre de Frenkie de Jong. Tot i la distància en el marcador, els de Vila-real van collar el Barça i van aconseguir igualar el resultat abans del descans (2-2), amb gols d'Alfonso Pedraza i Foyth.

• L'inici de la segona part va caure de la banda grogueta amb un gol de l'exgironí Álex Baena (3-2). Amb un marcador en contra el Barça li va tocar treballar i amb un acabat d'entrar al terreny de joc Ferran Torres, que faria el gol de l'empat (3-3).
  • Finalment, una meravellosa jugada de Yamal amb regats en diagonal cap a la porteria va acabar estavellada al pal i morta a l'àrea petita, perfecte perquè Robert Lewandowski l'enviés cap dins i segellés la remuntada (3-4).

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Lliga