Fanzone
Ansu Fati amb la samarreta del Brighton
Foto: Ansu Fati amb la samarreta del Brighton | Twitter / @OfficialBHAFC
Fitxatges

Ja és oficial: Ansu Fati marxa del Barça cedit al Brighton

Temps de lectura: 2 minuts
Ansu Fati amb la samarreta del Brighton
Foto: Ansu Fati amb la samarreta del Brighton | Twitter / @OfficialBHAFC

El FC Barcelona i el Brighton & Hove Albion Football Club han arribat a un acord per a la cessió del jugador Ansu Fati fins al 30 de juny de 2024, sense opció a compra.

Per què és important? El club ho ha fet oficial poques hores abans que es tanqui el mercat de fitxatges. Amb la sortida d'Ansu, el portuguès Joao Félix estaria ja més a prop del Barça.

Què en sabem? El davanter de 20 anys no entrava en els plans de Xavi Hernández. Ara, amb aquesta operació es va consolidant l'operació de Félix, amb qui ja hi hauria un acord signat entre el club i el futbolista.

  • No només això, Joao Cancelo també podria venir cedit del Manchester City.

Context: Ansu Fati va establir rècords de precocitat i es va convertir en el jugador titular més jove de la història del Club i en el jugador més jove en marcar i assistir en un duel de la Lliga.

  • Tot i la il·lusió amb la qual va heretar el '10' de Messi, Ansu ha comprovat en les darreres dues temporades que no tindria el protagonisme ni els minuts que ell esperava.
  • Ja feia temps que Fati era suplent: 11 minuts contra el Getafe; 22 contra el Cadis, i 14 contra el Vila-real.

Situació actual: Aquesta és la segona operació que anuncia aquest divendres el Barça i la segona, també, d'un futbolista cedit a un equip de la Premier League.

Categoria: Fanzone