Fanzone
El davanter portuguès de l'Atlètic de Madrid Samuel João Félix
Foto: El davanter portuguès de l'Atlètic de Madrid Samuel João Félix | EFE
Fitxatges

La sortida d'Ansu Fati facilita l'acord entre Joao Félix i el Barça

Temps de lectura: 2 minuts
El davanter portuguès de l'Atlètic de Madrid Samuel João Félix
Foto: El davanter portuguès de l'Atlètic de Madrid Samuel João Félix | EFE

Joao Félix està més a prop de vestir la samarreta blaugrana. La sortida d'Ansu Fati del Barça podria obrir la porta a què el portuguès tanqués un acord amb el FC Barcelona.

Situació actual: La sortida de Félix de l'Atlético es dona per fet, però cal saber quin serà el seu destí.

  • Segons apunten alguns mitjans, l'acord amb el jugador i el Barça ja està totalment tancat, però només faltaria que Ansu Fati sentenciés el seu fitxatge pel Brighton i que encaixi al Fair Play financer.

Per la seva banda, Ansu Fati, l'extrem del Barça, cada cop està més a prop del Brighton & Hove Albion. L'extrem culer jugaria cedit al Brighton fins al juny del 2024.

  • Una cessió simple d'una temporada que li donaria l'avantatge de gaudir de més minuts i de tenir un rol de titular, a més de créixer en un entorn que té un estil de joc molt semblant al de La Masia del Barça.

Context: L'entrenador, Xavi Hernàndez, comparà amb un jugador que no ha disputat cap minut amb l'Atlético de Madrid aquesta campanya després d'assegurar el 18 de juliol que desitjava jugar al FC Barcelona.

  • Aquesta operació és una aposta personal del president del Barça, Joan Laporta, qui ja va intentar-ho l'estiu de 2021, pocs mesos després de la seva arribada al club.

En detall: Félix va arribar al club el 2019 i sota les ordres de Simeone ha marcat 34 gols i 16 assistències en 131 partits; ha aconseguit conquistar la Lliga del 2021 on va marcar 7 gols. La passada temporada va jugar al Chelsea, però el conjunt anglès no va voler quedar-se amb el portuguès.

Categoria: Fanzone