Fanzone
L'extrem culer Ansu Fati
Foto: L'extrem culer Ansu Fati | EFE
Mercat de fixatges

El futur d'Ansu Fati, cada cop més a prop del Brighton

Temps de lectura: 2 minuts
L'extrem culer Ansu Fati
Foto: L'extrem culer Ansu Fati | EFE

Últim de mercat de fixatges. Ansu Fati, l'extrem del Barça, cada cop està més a prop del Brighton & Hove Albion, el club de la ciutat costanera del sud d'Anglaterra.

Per què és important? Fati porta dues temporades amb un rol no tan protagonista amb Xavi Hernández i una sortida podria alliberar massa salarial i entregar més minuts al jugador.

Què en sabem? L'extrem culer jugaria cedit al Brighton fins al juny del 2024. Una cessió simple d'una temporada que li donaria l'avantatge de gaudir de més minuts i de tenir un rol de titular, a més de créixer en un entorn que té un estil de joc molt semblant al de La Masia del Barça.

  • La sortida d'Ansu Fati en cap cas serà una venda, ja que Xavi no vol desfer-se del seu talent així com així. De fet, l'entrenador culer ha repetit en diverses ocasions que Fati és patrimoni del club. És per això que el Barça ha arribat a declinar ofertes pel valor de 150 milions d'euros, i l'han renovat constantment amb clàusules astronòmiques de 1.000 milions per blindar-lo.

En detall: Segons informa Carlos Monfort de Jijantes, el jugador volarà aquest dijous cap a Londres, des d'on viatjarà en cotxe a Brighton. Anirà amb el seu germà, el seu advocat i el seu pare, explica el periodista esportiu.

A més: Com que Fati no ha sigut titular en cap dels primers partits disputats de la temporada, el seu agent ha collat al club barceloní perquè li facilitin la seva marxa. Sembla que la destinació escollida és el Brighton, on confia tenir un rol important sota les directrius de Roberto de Zerbi, un dels entrenadors amb més potencial d'Europa (quart en el rànquing de la UEFA).

 


 

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Ansu Fati Barça