Fanzone
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una roda de premsa
Foto: Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una roda de premsa | EFE
Barça

Xavi i Ancelotti es 'barallen' per Ansu Fati en roda de premsa: "És broma, no?"

Temps de lectura: 2 minuts
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una roda de premsa
Foto: Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona, durant una roda de premsa | EFE

Ansu Fati al Reial Madrid? Xavi Hernández i Carlo Ancelotti han intercanviat paraules a les respectives rodes de premsa d'aquest divendres 18 sobre la possibilitat que el futbolista del Barça vesteixi de blanc.

Per què és important? El Barça necessita embutxacar-se diners d'alguna venda important i, en aquest escenari, apareixen dos noms: Ansu Fati i Ferran Torres. Cap dels dos no ha donat el nivell que s'esperava, però encara són joves promeses que poden créixer i acabar d'explotar, motiu pel qual poden tenir mercat, i una venda podria ser vista amb bons ulls a Can Barça si arriba una bona oferta.

Context: Amb la marxa de Benzema, al Madrid li falta un davanter centre i la premsa especula amb la possibilitat que Florentino Pérez aprofiti l'oportunitat i intenti fitxar el '10' del Barça, que alhora és un fix de la Selecció espanyola tot i el seu baix rendiment.

Què diuen? Els periodistes han preguntat per aquesta qüestió a Ancelotti a Valdebebas i a Xavi a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

  • "El que puc dir és que Ansu Fati és un jove que té molt de talent i que, per cert, tindrà un gran futur. Aquí m'hi quedo", ha reblat l'entrenador del Reial Madrid.
  • Per la seva banda, l'entrenador culer ha estat molt taxatiu: "Això és una broma, no? Ja vaig ser molt contundent. Es generen debats que no tenen cap sentit. És molt important per a nosaltres i ho continuarà sent. És patrimoni del club".

Tanmateix: Malgrat la contundència de Xavi, no es mou del discurs que ha pronunciat durant tot l'estiu. Fins que no es tanqui el mercat de fitxatges, "pot passar qualsevol cosa".

  • El míster culer és conscient de la necessitat d'alleugerir la pressió econòmica del club i d'inscriure a la lliga els jugadors que encara falten. Aquests són Íñigo Martínez, Marcos Alonso i Iñaki Peña, a banda dels fitxatges que faltin per arribar, com el lateral dret del Manchester City, Joao Cancelo.
Categoria: Fanzone