Fanzone
Joao Félix debutant amb el Barça
Foto: Joao Félix debutant amb el Barça | EFE
Osasuna (1-2) Barça

El Barça venç per la mínima a l'Osasuna amb el debut dels 'Joãos'

Temps de lectura: 2 minuts
Joao Félix debutant amb el Barça
Foto: Joao Félix debutant amb el Barça | EFE

Debut triomfal dels nous fixatges culers. El Barça ha vençut per la mínima a l'Osasuna de Pamplona amb un penal molt rigorós i un equip replet de debutants, entre ells João Cancelo i João Félix.

Què va passar? Després d'un gol de córner rematat per Jules Koundé, l'Osasuna va empatar el partit amb un míssil de Chimy Ávila des de la frontal de l'àrea. A punt va estar l'argentí d'arruïnar-li el debut als nous fixatges que tots ells, des dels 'Joãos' al nou central Iñigo Martínez, estaven trepitjant la gespa del Sadar.

  • Però, gràcies a una bona passada de Frenkie De Jong, Lewandowski va aconseguir rascar un penal molt rigorós que va acabar a més amb el central Catena expulsat per vermella directa. El davanter va transformar la pena màxima en el gol de la victòria enviant al Barça al pòdium de La Lliga abans de l'aturada per seleccions.

Nous fixatges: Iñigo Martínez, el central ex de l'Athletic, va reaparèixer cinc mesos després de la lesió per disputar els últims 10 minuts del partit. A més, ja jugant es trobaven des de fa estona el lateral signat del conjunt de Pep Guardiola, Joao Cancelo, que va fer un bon partit amb una centrada que quasi es converteix en un gol de remat.

  • D'altra banda, també va debutar el fixatge estrella del mercat del Barça, Joao Félix, que va jugar d'extrem esquerre. El portuguès ha fet mans i mànigues per poder vestir de blaugrana i ben segur que demostrarà per què sempre ha volgut ser culer.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Lewandowski