Fanzone
Aitana Bonmatí amb la Pilota d'Or
Foto: Aitana Bonmatí amb la Pilota d'Or | EFE
Futbol

Aitana Bonmatí i Leo Messi, guanyadors de la Pilota d'Or 2023

Temps de lectura: 1 minut
Aitana Bonmatí amb la Pilota d'Or
Foto: Aitana Bonmatí amb la Pilota d'Or | EFE

El món del futbol reconeix a Bonmatí i Messi com a millors jugadors del món i guanyen els premis a la Pilota d'Or d'enguany. És la primera per la blaugrana i la vuitena per l'argentí. 

Per què és important? La Pilota d'Or és un dels premis més importants que poden rebre les futbolistes i els futbolistes. 

Què en sabem? Passades les 22:00 de la nit d'aquest dilluns, es va anunciar en una gala organitzada a París els dos millors futbolistes del món. 

  • No va haver-hi sorpreses i els dos preferits, Aitana Bonmatí i Leo Messi, van ser els premiats en la gala de la Pilota d'Or. 

En detall: La blaugrana i actual campiona del món va recollir el premi visiblement emocionada. La jugadora de Sant Pere de Ribes va agrair a la seva família, a les seves companyes d'equip i de selecció i al club per apostar pel futbol femení. 

  • Bonmatí va utilitzar fins a tres idiomes durant el seu discurs: català, castellà i anglès. 

Per altra banda: L'argentí i exblaugrana va tornar a aconseguir la Pilota d'Or, la vuitena de la seva carrera professional. Messi també va voler agrair a la seva família companys de professió. 

  • El futbolista va dedicar unes paraules als altres dos finalistes del premi, Mbappé i Haaland, i els va assegurar que els pròxims anys guanyarien aquest premi.