L'entrenador del Barça, Xavi Hernàndez
Futbol Club Barcelona

El Barça fa més de tres mesos que no guanya per més d'un gol de diferència

Temps de lectura: 2 minuts

Annus horribilis culer. El Barça fa més de tres mesos que no guanya cap partit per més d'un gol de diferència. Aquest és el terrible estat de forma que travessa l'equip comandat per Xavi Hernández, que ha tornat a caure estrepitosament, aquest cop contra l'Anvers a Champions per 3-2.

La dada: Els blaugrana no guanyen folgadament, per més d'un gol de diferència, des de fa més de 80 dies. En concret, l'últim cop que el Barça va imposar-se amb contundència va ser el 19 de setembre, curiosament també contra l'Anvers, contra qui van guanyar per 5-0.

• D'altra banda, els de Xavi no aconsegueixen marcar més de dos gols des del 29 de setembre, contra el Celta. A qui van haver de remuntar als últims minuts per salvar els mobles amb un 3-2 a Montjuïc.

Què ha passat? Després de caure estrepitosament a casa contra l'imbatible Girona per 2-4, el Barça ha tornat a perdre vergonyosament a casa de l'Anvers, que va quart a la lliga belga. S'ha vist superat per 3 gols a 2 amb un partit per oblidar de molts jugadors blaugrana, en especial d'Oriol Romeu i de Koundé.

• L'exmigcampista gironí ha viscut un dels pitjors partits que se li recorda. Dues pèrdues seves han provocat dos gols en contra i han repercutit en què l'entrenador blaugrana hagi de picar-li el crostó: "No ha estat la nit d'Oriol, però se li ha de donar confiança".

D'altra banda: Xavi ja està en el punt de mira de molts aficionats culers, que ja no li donen més marge a l'entrenador, que sempre es defensa amb excuses de mal pagador. Hernández no ha aconseguit que l'equip jugui com s'espera del Barça i tampoc recull bons resultats, per tot això alguns ja apunten que se l'hauria de fer dimitir a final de temporada.

Categoria: Fanzone