Fanzone
Imatges de les obres del Camp Nou
Foto: Imatges de les obres del Camp Nou | Tik Tok
Camp Nou

Les imatges de les obres al Camp Nou que s'han fet virals: així està l'estadi actualment

Temps de lectura: 1 minut
Imatges de les obres del Camp Nou
Foto: Imatges de les obres del Camp Nou | Tik Tok

Un usuari de la xarxa social Tik Tok ha compartit les imatges de les obres de l'estadi del Camp Nou des de dins.

En detall: Alguns dels directius del Barcelona han repetit en diverses ocasions que el futbol tornarà al Camp Nou aquest mateix 2024, concretament, a finals del novembre. No obstant això, un usuari de Tik Tok afirma que ha gravat l'estat actual de l'estadi i sembla pràcticament impossible que l'activitat es reprengui abans que s'acabi l'any.

  • La vicepresidenta institucional del Barcelona, ​​Elena Fort, va assegurar que "si no hi ha un imponderable, serem aquí a finals de novembre del 2024", és a dir, si no hi ha cap "pandèmia, catàstrofe mundial o cosa no estigués en mans ni del Barça ni de les constructores", va dir la directiva culer.
  • En el vídeo es mostren les obres del Camp Nou en una fase molt inicial: es poden apreciar les estructures de les dues banquetes sense els seients i diverses grues de grans dimensions en allò que era abans el terreny de joc amb l'objectiu de començar a aixecar la tercera graderia. 

@joseluisgomezl577

♬ sonido original - Jose Luis Gomez L577

D'on venim? El passat 1 de juny del 2023 va començar la remodelació del Camp Nou amb l'objectiu de recuperar el patrimoni arquitectònic original que va quedar tapat els anys 80 amb la construcció de la tercera graderia.

  • Amb les feines es preveu que la visibilitat del camp sigui bona des de tots els punts, sobretot pels seients ubicats a la zona més baixa de l'estadi.

@joseluisgomezl577

♬ sonido original - Jose Luis Gomez L577

Categoria: Fanzone