Fanzone
Natació

Aparatosa caiguda del nedador francès Alexis Jandard durant una inauguració on hi havia Macron

Temps de lectura: 2 minuts

Anècdota durant la inauguració del Centre Aquàtic destinat als Jocs Olímpics de París 2024, a Saint-Denis (França). El protagonista de l'ensurt va ser el nedador Alexis Jandard quan es disposava a fer, durant la cerimònia, un salt de trampolí juntament amb els seus companys Gwendal Bisch i Jules Bouyer. 

Per què és important? Davant les càmeres que transmetien l'acte i davant ni més ni menys que la presència del president francès, Emmanuel Macron, Jandard va perdre l'equilibri i va acabar relliscant i caient a l'aigua sense poder fer el salt tal com estava previst. 

Què en sabem? Els nervis o la mala sort van jugar una mala passada a aquest esportista francès que competeix en salts de trampolí i plataforma i que ha guanyat dues medalles al Campionat Mundial de Natació, els anys 2022 i 2023. 

  • Jandard va patir algunes ferides lleus a l'esquena fruit de la caiguda i l'impacte contra el trampolí. 

Què ha dit? El mateix Jandard va parlar posteriorment amb els mitjans de comunicació sobre l'incident, admetent el seu error però, alhora, treient-li importància.

  • "La meva esquena està bé, però el meu ego...", va comentar el saltador entre somriures. 

Vídeo de l'incident

Reacció de Jandard. El nedador s'ha agafat la caiguda amb humor, com es pot veure en aquesta entrevista posterior als fets i que ell mateix ha compartit a través de les xarxes socials. 

D'on venim? "Vine amb mi a aquesta primera immersió als trampolins de la piscina dels Jocs Olímpics @paris2024", havia escrit Jandard en un post a Instagram dos dies enrere. 

Categoria: Fanzone