Fanzone
Part de l'afició del Barça a París
Foto: Part de l'afició del Barça a París | X / @FCBarcelona_cat
Futbol

Detinguts dos aficionats del Barça per crits racistes i salutacions feixistes durant el PSG-FCB

Temps de lectura: 1 minut
Part de l'afició del Barça a París
Foto: Part de l'afició del Barça a París | X / @FCBarcelona_cat

La policia nacional francesa ha detingut aquest dijous dos aficionats del FC Barcelona per crits racistes i salutacions feixistes durant el partit de quarts de finals de la Champions entre el FC Barcelona i el PSG.

En detall: Durant el partit, que va acabar amb la victòria del Barça per 2-3, diversos seguidors ubicats a la zona de l'estadi reservada pels aficionats que van anar des de Barcelona, van ser gravats fent salutacions feixistes i comentaris racistes.

  • Les càmeres de seguretat van capturar el moment en què els aficionats fan gestos feixistes i comentaris racistes contra alguns jugadors negres.

Què en sabem? Agents de paisà de la policia nacional francesa, que es trobaven a la zona, van identificar diverses persones, dues d'aquestes han estat detingudes.

  • De moment, es desconeix la identitat i l'edat dels detinguts i si formen part d'alguns grups radicals del FC Barcelona.
  • Segons explica El Nacional, fonts policials expliquen que s'ha obert una investigació per si poden identificar més persones implicades en els mateixos fets.

Categoria: Fanzone