Fanzone
Lamine Yamal
Foto: Lamine Yamal | X / @FCBarcelona_cat
Viral

Movistar acomiada El Mono Burgos pel seu comentari racista sobre Lamine Yamal

Temps de lectura: 2 minuts
Lamine Yamal
Foto: Lamine Yamal | X / @FCBarcelona_cat

Movistar Plus ha decidit acomiadar Germán El Mono Burgos després del seu comentari sobre Lamine Yamal durant la retransmissió en directe de la prèvia del partit entre el PSG el Barcelona.

Context: En aquell moment les càmeres ensenyaven a Yamal donant tocs amb la pilota, mentre els comentaristes lloaven la tècnica del culer.

  • "Mira quina qualitat, mira quins tocs de Lamine Yamal", ha dit la periodista Susana Guasch.
  • Yamal feia malabarismes amb la pilota i ha estat en aquell moment quan el comentarista Germán El Mono Burgos ha tingut unes paraules desafortunades contra el jove blaugrana: "Si no li va bé, acaba en un semàfor". 

En detall: Després d'analitzar la situació, Movistar ha anunciat que deixa de col·laborar amb Burgos.

  • "Segons el codi intern de conducta de Movistar Plus+, que contempla una política de tolerància zero amb qualsevol comportament discriminatori, la plataforma ha pres mesures després de l'episodi viscut ahir a la nit. Movistar Plus+ i Germán 'El Mono' Burgos deixaran de col·laborar amb caràcter immediat als programes de la plataforma", ha anunciat la cadena.
  • La cadena també informa que "s'advertirà els presentadors de l'espai on es van produir aquests comentaris".

D'on venim? Tant el PSG com el Barça van decidir vetar ahir a la nit les entrevistes a Movistar pel comentari classista i racista del Mono Burgos sobre el jugador blaugrana.

  • "La UEFA, el PSG i el FC Barcelona ens han notificat que cap jugador ens atendrà perquè estan tremendament ofesos i enfadats per un comentari que s'ha dit al plató durant la prèvia", anunciava un dels periodistes a peu de camp. 

Categoria: Fanzone