Fanzone
Pilota Premier League
Foto: Pilota Premier League | Premier League
Premier League

Escàndol a la Premier League: detenen dos jugadors del mateix equip acusats de violació

Temps de lectura: 1 minut
Pilota Premier League
Foto: Pilota Premier League | Premier League

Indignació i commoció a Anglaterra: La policia britànica ha detingut dos jugadors de la Premier League acusats de violació durant el cap de setmana passat.

Què en sabem? La identitat dels futbolistes no s'ha revelat, però sí que s'ha confirmat que tenen 19 anys i que són del mateix equip.

  • El mitjà britànic 'The Sun' revela que la policia es va presentar a l'estadi del club de la Premier a la qual pertanyen per prendre declaració a un d'ells, que va ser detingut aquella mateixa nit per la seva condició de sospitós. El mateix dia un company d'equip de la mateixa edat també va ser arrestat.
  • Apunten que un dels joves està acusat d'agressió i complicitat en una violació, mentre que l'altre futbolista és sospitós de violació. 

En detall: La suposada violació que s'investiga es va produir el divendres 19 d'abril a la nit. La presumpta víctima va anar a una comissaria per posar una denúncia i va presentar un informe mèdic que acreditava els danys patits.

  • El club de la Premier League al qual pertanyen tots dos acusats prefereix esperar esdeveniments, ja que els fets encara estan en fase d'investigació policial. En cas que es demostri la violació, els dos joves seran suspesos de sou i feina i hauran d'acceptar la sentència de la justícia britànica. 

Situació actual: Els interrogats van passar disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat sota fiança.

Categoria: Fanzone