La Jungla
Casa reial

Embolic reial: Joan Carles i Sofia, junts a Buckingham, on hi serà Felip

Els reis emèrits Joan Carles I i Sofia, han arribat junts a la recepció al palau de Buckingham amb motiu del funeral d'Elisabet II. Al mateix, també hi serà Felip VI.

D'on venim:

  • Joan Carles i Sofia viuen separats i no es veien des de 2020. De fet, des que l'emèrit va fugir als Emirats Àrabs, Sofia no ha anat a visitar-lo. Sí que ho han fet altres membres de la família reial com les infantes Elena i Sofia.
  • D'altra banda, Joan Carles i Felip VI només s'han deixat veure junts un cop d'ençà que l'emèrit va marxar als Emirats Àrabs. Va ser el maig passat al Palau de la Zarzuela. 
  • A més, Joan Carles té una causa pendent amb la justícia britànica per la demanda de la seva examant Corinna Larsen per assetjament.

En detall: Joan Carles I ha arribat a Buckingham Palace caminant amb dificultat, amb un bastó i recolzat en un ajudant. La reina Sofia els seguia caminant en un costat.

Que esperar: Es desconeix si en aquesta ocasió hi tornarà a haver imatge conjunta entre Joan Carles i Felip. La Casa Reial, però, ja ha deixat clar que ambdós han viatjat per separat.

Per últim: Tant Joan Carles com Sofia són rebesnets de la reina Victòria d'Anglaterra.

 

Categoria: La Jungla