La Jungla
Foto: | AFP / Europa Press
Setmana de la Moda de París

El vestit viral de Bella Hadid és obra d'un lleidatà

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | AFP / Europa Press

El moment més viral d'aquesta Setmana de la Moda de París va estar protagonitzat pel lleidatà Manel Torres, que va fer-li un vestit en directe a la model Bella Hadid amb un esprai durant la desfilada de Coperni.

Per què és important: Revistes especialitzades i analistes han afirmat que la imatge transcendirà en la història de la indústria de la moda. De moment, ja ha fet la volta al món en mitjans de comunicació i xarxes socials.

En detall: Torres, inventor de l'esprai, va aplicar personalment el producte a Hadid. Una vegada sec, una assistenta de costura li va baixar els tirants i va fer una obertura lateral a la faldilla amb tisores.

A més a més: Segons Coperni, la roba creada amb aquest esprai pot ser rentada i reutilitzada. I fins i tot usar-se amb aparells de diagnòstic que poden mesurar la salut de la persona que el porta.

Qui és Manel Torres:

  • Torres, que resideix a Londres, va estudiar a l'Escola d'Arts i Tècniques de la Moda de Barcelona i després va obtenir un màster en disseny de moda al Royal College of Art.
  • També es doctor en filosofia i en moda per a dona.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Lleida Moda