La Jungla
Televisió

Candela Peña recorda els seus inicis a TV3: "Em van fer fora per robar vi"

Barcelona.

Candela Peña ha estat una de les convidades del darrer programa del Col·lapse de TV3, la cadena on va començar la seva carrera professional. Amb Ricard Ustrell, l'actriu ha recordat el seu pas per la televisió pública i ha explicat per què la van fer fora.

Per què és important? La carrera d'actriu de Candela Peña va començar a TV3 fa exactament tres dècades, quan l'any 1992 la va fitxar per fer de presentadora d'un dels espais del programa musical Sputnik. Amb ella hi havia també la Marta Jodar, co-presentadora de la secció.

Què diu Candela Peña? Durant l'entrevista amb Ricard Ustrell, TV3 va passar imatges de l'actriu —amb 30 anys menys— al capdavant de l'Sputnik. Peña descriu així com van entrar a formar part del programa:

  • "Ens van demanar parlar de música, i jo a casa meva a Gavà no tenia ni tele. I jo vaig dir, "pobre Michael Jackson. El pare li apagava cigarretes a les plantes dels peus". La Marta Jodar em va preguntar que què deia, i li vaig dir que no sabia res de música. Crec que els vam fer gràcia i ens van fer presentar un club de fans dins del programa".

Tot i així el pas de Peña per TV3 va acabar també a principis dels anys 90. Segons ha detallat ella mateixa, la van acomiadar per aquest motiu:

  • "Em van fer fora per robar ampolles de vi. Bé, faig broma i però no massa broma...".

Situació actual: L'actriu ha continuat la seva carrera d'actriu de cinema, per la qual ha guanyat tres premis Goya i dos premis Gaudí. Tal com explica ella mateixa, no tanca la porta a tornar a fer televisió.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3