La Jungla
Manel Fuentes a 'El Circ' de 8tv
Foto: Manel Fuentes a 'El Circ' de 8tv | 8tv
Televisió

Manel Fuentes avança la nova temporada de 'Tu cara me suena' a 8tv

Barcelona.
Manel Fuentes a 'El Circ' de 8tv
Foto: Manel Fuentes a 'El Circ' de 8tv | 8tv

El Circ va iniciar la celebració de l’especial del seu primer aniversari, reunint a més de 20.000 espectadors de mitjana, amb el presentador i col·laboradors a una limusina rosa. Els protagonistes del programa estrella de 8tv eren rebuts entre aplaudiments. El convidat de la nit, el presentador Manel Fuentes, va parlar de la nova temporada de Tu cara me suena i va explicar una anècdota sobre Felipe González.

Per què és important? 

  • El presentador de Tu cara me suena arribava a 8tv després de gravar l’inici de la desena temporada del format, que veurà la llum els pròxims mesos. Concretament, Fuentes indicava que “l’opening serà el més heavy de totes les temporades”.
  • Quan li preguntaven pel càsting d’aquest any, el presentador afirmava que han volgut buscar persones que sorprenguin l’espectador.
  • Frank Blanco li va preguntar per qui té més ganes de veure actuar. Manel va assegurar que té moltes ganes de veure a l’Anne Igartiburu, qui sortirà de la seva zona de confort com a presentadora.

Què diu de Felipe González? Fuentes també va explicar una anècdota que va viure amb l’expresident del Govern espanyol Felipe González. Tot es remunta als principis dels 2000, quan el presentador conduïa La noche... con Fuentes y cía a Telecinco.

  • Manel assegurava que el primer dia de programa l’entrevista era a Felipe González, i el plató no estava del tot acabat. Va passar molts nervis perquè el polític se’n volia anar. El de Tu cara me suena va garantir que, tot i aguantar les formes, quan es va acomiadar del públic, es va posar a plorar.
  • A la segona temporada, González va tornar al programa i, tot i el presentador voler guardar distància amb els polítics, va demanar-li una fotografia signada. El problema va arribar quan va veure el que li havia escrit: “Para Carlos Fuentes, con cariño”. L’actual presentador d’Antena 3 va reconèixer que encara guarda aquella foto dedicada al despatx.
Categoria: La Jungla