La Jungla
Rocío Carrasco i Rosa Benito
Foto: Rocío Carrasco i Rosa Benito | Telecinco
Televisió

Rocío Carrasco denunciarà penalment Rosa Benito

Barcelona.
Rocío Carrasco i Rosa Benito
Foto: Rocío Carrasco i Rosa Benito | Telecinco

Rosa Benito ha acusat Rocío Carrasco de mostrar una factura falsa al programa En el nombre de Rocío d’aquesta setmana. En conseqüència, la filla de Rocío Jurado ha assegurat a Sálvame que prendrà mesures legals contra la seva tieta de forma penal. A més, Jorge Javier Vázquez ha anunciat que La fábrica de la tele també ho farà.

Context: Aquesta setmana, Rocío Carrasco demostrava amb factures que Rosa Benito i Amador Mohedano havien mentit públicament, i és que sí que havien cobrat pel concert especial que va fer Rocío Jurado l’any 2005 per guanyar diners pel seu tractament de càncer a Houston, cosa que ells havien negat.

  • La que va ser perruquera de la Jurado ha afirmat a les xarxes socials, de manera burlesca i basant-se en un error de dates, que els documents mostrats eren falsos.
  • Per això, Rocío ha decidit respondre amb accions legals, a les quals se sumarà la productora del programa.

Al detall: 

  • Benito reaccionava a Twitter: “A mi, que porti un paper sense firmes, em diu que les factures són falses. Vull veure la meva firma i la d'Amador”.
  • Davant les acusacions, Rocío ha anunciat a Sálvame que prendrà mesures legals contra la seva tieta: “Cal ser dutxa en moltes coses, no només tenir la boca molt gran i solta”.
  • Carrasco assenyalava el joc de la seva família mediàtica: “Tot això comença dient que ningú havia cobrat i, ara que es demostra, se m'acusa a mi de fer una factura falsa. Això està tipificat pel Codi Penal”.
  • A més a més, Rocío defensava el treball de l’equip del programa: “Ja voldria Rosa Benito tenir la integritat moral que té l'equip d'En el nombre de Rocío”.
  • La protagonista de la docusèrie feia una crida a tenir “molta cura” amb aquest tipus de temes: “S'ha dedicat a xarxes socials a posar que si és una factura falsa i que si no sé sumar. No, la que has d'aprendre a sumar i fer una factura ets tu”.
  • Rocío ha finalitzat dient que cal “assessorar-se” bé abans de publicar res, ja que compartir tot el que es troba a les xarxes, sense comprovar, et fa quedar “en ridícul”.

Per últim: Amador Mohedano, un cop més, s’ha pronunciat atacant i fent mal a la filla de la seva germana a través del reporter José Antonio León: “Hauria de besar per on trepitja Rosa. Ja li agradaria haver tractat a la seva mare com ho ha fet Rosa Benito”.

Categoria: La Jungla