La Jungla
Foto: | Twitter
Xarxes socials

Befa amb l'última recepta viral de Samantha Vallejo-Nágera

Barcelona.
Foto: | Twitter

Vídeo surrealista de Samantha Vallejo-Nágera i la seva última recepta, que en les últimes hores ha generat una allau de reaccions a les xarxes socials: un alvocat tallat per la meitat i una vinagreta.

Al detall: En un vídeo compartit a Twitter per l'expert gastronòmic basc Mikel López Iturriaga es pot veure la Samantha, al seu canal de cuina, obrint un alvocat i amanint-lo abans de cruspir-se'l. Així és la recepta més comentada de la membre del jurat de Masterchef:

  • "Ha d'estar tovet, però no massa".
  • "Obres l'alvocat, li treus l'os".
  • "Poso les dues meitats de l'alvocat en un platet, una mica de vinagreta, una cullereta... i me'n vaig a sopar, encantada de la vida".

D'on venim? No és la primera vegada que un xef de renom sorprèn els seus seguidors amb una recepta que sembla, més aviat, el plat que prepararia un universitari. Com en Ferran Adrià i els seus musclos de llauna, recorda el mateix Mikel López Iturriaga:

Per últim. Pels defensors de la Samantha, hi ha un detall que cal destacar: la vinagreta que va al damunt de l'alvocat no és de pot, sinó que ha estat elaborada barrejant oli, vinagre, mostassa i sal. Hi havia més feina en la preparació del malaguanyat León come gamba de Masterchef. Bon profit.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Masterchef Twitter