La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Anna Ferrer, la filla 'influencer' de Paz Padilla, enxampada amb un nòvio nou

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Anna Ferrer té un nòvio nou, després de la ruptura amb Iván Martín fa només sis mesos. Es tracta d'un jove anomenat Marcos amb el qual ja hauria estat vista, amb gran complicitat, en més d'una ocasió.

Al detall: Amb motiu del festiu d'aquest dimecres, les revistes del cor han avançat un dia les seves edicions en paper. En el cas de Semana, aquest dimarts duu en portada la foto de la filla influencer de Paz Padilla abraçada al seu nou xicot. "De nuevo enamorada", assegura el titular.

Qui és Anna Ferrer? Influencer de 25 anys, Anna Ferrer és filla de l'actriu Paz Padilla i el representant d'artistes català Albert Ferrer. Graduada en Economia per la Universitat Carlos III de Madrid, la jove ha fet carrera a les xarxes socials. Només a Instagram compta amb 799.000 seguidors amb els que comparteix detalls de la seva vida, viatges, receptes, tractaments de bellesa per la cara, les ungles i els cabells, i ha mostrat fins i tot la seva rinoplàstia. També té una empresa de bosses de mà i marroquineria anomenada No Ni Ná.

Què sabem: Segons la informació que publica el mateix mitjà, Anna Ferrer i Marcos haurien començat a sortir a l'estiu. Pel carrer se'ls ha vist sovint passejar junts, abraçats i fent-se petons. També han estat enxampats entrant i sortint plegats del pis que ella té al centre de Madrid. Tot i això, no consta si el jove ha conegut ja la seva sogra actriu.

Per últim: Precisament aquest dilluns, Anna Ferrer parlava de la ruptura amb el seu ex i la necessitat de ser "resilient" davant d'una separació. "Quan estàs amb algú t'imagines tota una vida amb aquella persona, però tot canviar d'un dia per l'altre. Si no havia de ser, és per alguna cosa...".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Influencers