La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Carmen Machi explica el seu problema al còccix: "Em fiquen el dit pel cul"

Barcelona.
Foto: | Antena 3

Aquesta nit, El Hormiguero ha rebut Carmen Machi i Laura Galán per promocionar Cerdita, un thriller de Carlota Pereda que parla sobre l’assetjament pel pes. Machi ha decidit explicar una anècdota sobre el seu còccix que ha despertat sorpresa i riures a plató.

Context: Pablo Motos ha preguntat a les actrius per les situacions més complicades que els han demanat a la ficció. En aquest moment, Carmen Machi ha decidit explicar les conseqüències d’haver hagut de conduir un tractor a una pel·lícula.

Al detall: 

  • Machi començava directe responent a Pablo Motos: “Tinc destrossat el còccix, el tinc ficat cap endins”.
  • L’actriu ha volgut detallar: “La meva quiropràctica, de tant en tant, em fica el dit pel cul i me’l treu cap a fora”. A més, Machi ha imitat el so que fa, fet que ha despertat el riure de tothom.
  • Motos li ha preguntat si fa mal, i l’actriu li ha respost que “fa més mal tenir el còccix cap endins que que te’l treguin cap a fora”.
  • De fet, l’actriu ha reconegut que aquesta pràctica no serveix només per un problema directament amb el còccix: “A vegades, tens problemes al genoll o l’empenya i també és la solució. Perquè el problema recau al còccix”.

Per últim: L’actriu ha acabat dient que ja es considera una experta conduint vehicles, ja que el mateix director li ha fet conduir-ne dos en dues pel·lícules diferents: “No condueixo cap vehicle, però el tractor de puta mare”.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Televisió