La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Jordi Eroles torna a TV3, víctima de la sortida de Junts del Govern

Barcelona.
Foto: | TV3

La sortida de Junts del Govern ha tingut conseqüències en àmbits molt diferents. Un dels casos és el de Jordi Eroles, qui fa uns mesos deixava TV3 per convertir-se en cap de comunicació de Conselleria d’Acció Exterior. La guerra independentista ha provocat que Eroles torni a TV3.

Context: Jordi Eroles va començar a TV3 com a corresponsal substitut de la delegació de Madrid i va anar creixent a Canal 33 primer, i després com a cronista al Parlament de Catalunya i redactor de política dels serveis informatius de TV3. També va ser presentador d’informatius del 3/24 i, a l’estiu de 2009, va conduir Els matins de TV3.

  • Però, a principis d’aquest any, i després de gairebé 30 anys a TV3, Eroles va acceptar encarregar-se de la política comunicativa del departament d'Acció Exterior i Govern Obert com a cap de l'Oficina de Comunicació de la consellera Victòria Alsina.

Al detall: 

  • Eroles ha indicat que va deixar la informació política per ”intentar il·luminar” el “costat fosc”, com ell diu, del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert, el qual qualifica extraordinàriament.
  • Ha destacat la “feina immensa” de sis mesos de molta intensitat, aconseguint “visibilitat mediàtica”. I ha remarcat: “Un Departament d'Exteriors que s'ha convertit en una autèntica estructura d'Estat”.
  • Per ell, ha estat una etapa més curta del que pensava, però està tranquil per l’honor que ha significat “treballar pel seu país”. Trist per la durada, però feliç de tornar “a casa”, TV3.
  • Això sí, tot i dir “no militar en cap partit”, ha reconegut que està “emprenyat per com està tot plegat”, referint-se a la situació política actual a Catalunya.

A partir d’ara: Eroles tornarà al Telenotícies vespre, el programa que ell considera “casa seva” i qui sap per on continuarà escalant a TV3.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: ERC Junts Televisió TV3