La Jungla
Foto: | RTVE
Televisió

Rigoberta Bandini, del Benidorm Fest: "Et tiraran les idees tota l'estona"

Barcelona.
Foto: | RTVE

Rigoberta Bandini, una de les cares més reconegudes del panorama musical arran del Benidorm Fest, ha fet unes declaracions en una entrevista per a Jenesaispop on s’ha dirigit als propers concursants del festival de preselecció per Eurovisió.

Context: Paula Ribó (el seu nom real) va participar en la primera edició del Benidorm Fest, sent una de les cantants preferides de l’audiència. La també actriu i escriptora va guanyar amb la puntuació màxima amb Ay mamá, tant del públic com del jurat professional, a la semifinal; i va quedar en segona posició a la final.

Al detall: 

  • Rigoberta ha valorat el Benidorm Fest: “Què bonic entre els grups, des de fora era més bèl·lic. El record és bonic i òbviament va catapultar moltíssim el projecte”.
  • Ha expressat els nervis que va viure durant el procés i la possibilitat de convertir Ay mamá en la cançó representant d’Espanya: “Si Benidorm ja em va angoixar, no sé si em veia fins al maig amb aquesta moguda. Em vaig treure un pes de sobre en molts sentits”.
  • També, ha enviat un missatge pels seleccionats del Benidorm Fest 2023: “Que es preparin per a la pressió mediàtica i els temps de televisió. També oblida't d'assajar i et tiraran les teves idees per terra tota l'estona”.

Conseqüències de la fama: Rigoberta també ha explicat que com se sent després de viure el seu gran salt a la fama: “De vegades he de fer un esforç per recordar la Paula Ribó prèvia a tot això”.

Categoria: La Jungla