La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Leticia Dolera dirigirà 'Pubertat', la nova sèrie de TV3 sobre una violació entre adolescents

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Leticia Dolera torna a TV3. Ho farà com a directora de Pubertat, una sèrie de sis capítols sobre una suposada violació perpetrada per uns adolescents.

Què sabem? Tal com ha pogut saber Principal de fonts properes al projecte, la nova ficció de TV3 girarà al voltant d'una presumpta agressió sexual de la qual acusen un menor de 13 anys. Més enllà dels tabús que això desperta entre els adults que es troben al seu càrrec, la sèrie es preguntarà qui té la culpa d'un crim d'aquestes característiques. La família? La societat? Tots ells?

Al detall: Escrita per Leticia Dolera i Almudena Monzú, i co-produïda per Distinto Films (de Miriam Porté i Oriol Maymó) i Corte y Confección de Películas (de la mateixa Dolera), Pubertat es dividirà en sis capítols d'una hora cadascun. A dia d'avui encara no té data d'estrena.

Dolera a TV3: Directora i actriu, aquesta no és la primera aventura de l'artista barcelonina amb la televisió pública catalana. El 2015 va aparèixer a la sèrie d'èxit Cites. Uns anys abans havia format part del repartiment de dos telefilms emesos a TV3, Presumptes implicats i Mà morta truca a la porta.

Categoria: La Jungla