La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Així serà 'La Masia', el nou programa de TV3 que ha causat polèmica

Barcelona.
Foto: | TV3

TV3 prepara un nou programa d'entreteniment anomenat La Masia i que hauria de veure la llum a partir de l'any vinent, un format de telerealitat que mostrarà el dia a dia de persones de ciutat enfrontant-se a la vida al camp.

Al detall: El programa ha estat encarregat a la productora madrilenya Shine Iberia. Per molt que el nom porti a confusió, els espectadors de TV3 que recordin La masia de 1907 on concursaven dues famílies que recreaven la vida en un mas de principis del segle XX no es trobaran amb un nou docu-reality inspirat en els pagesos de fa un segle, sinó un nou format, ha avançat aquest dijous RAC1.

Polèmica a les xarxes socials: Fa només dos dies, la influencer Caçadora de Masies, que es dedica a promoure el patrimoni rural a internet, va denunciar que TV3 rebutjava fer un programa sobre masies amb ella al mateix temps que aprovava La Masia de Shine Iberia. Al seu perfil va deixar escrit:

  • "Desitjo de tot cor que no perdin l'ocasió de fer divulgació i no ho converteixin en un simple programa d'entreteniment".
  • "Buscarem, fora de la televisió pública catalana, els mitjans per divulgar els valors del patrimoni més nostrat i denunciar l'estat de deixadesa en què es troba".

Per últim: Aquest dijous, després de conèixer nous detalls del programa, la Caçadora de Masies ha aprofundit encara més la crítica a la televisió pública:

  • "Serà un reality on un grup d'urbanites passarà uns dies en una masia. Crec que TV3 no pot caure més baix".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió