La Jungla
Foto: | TVE
Televisió

'Masterchef' deixa de ser com era: importants canvis en el format

Barcelona.
Foto: | TVE

Segons ha anunciat la cadena pública espanyola, el programa de cuina patirà importants canvis en el seu funcionament de cara a les pròximes temporades.

Què sabem?: Les pròximes temporades de Masterchef, tant la versió dels anònims, com la dels famosos, com la dels nens i de la gent gran, seran molt diferents. I és que en lloc d'emetre's un sol cop a la setmana com ha passat fins ara, s'emetrà en dues entregues. És a dir, els espectadors del programa tindran cada setmana recció doble del programa de cuina. Una mesura que s'ha aprovat en el Consell d'Administració de Ràdio i Televisió Espanyola, celebrat durant la tarda del dijous 20 d'octubre.

El motiu: Des de fa temps els espectadors del programa es queixen que Masterchef es fa molt llarg i que dura fins a les tantes de la nit. Amb aquesta nova decisió el format deixarà de ser tan llarg. També s'espera millorar les audiencies de l'espai, fent que els espectadors es quedin a veure el programa sencer fins al final, i que no abandonin a la meitat.

A més a més: Els canvis de format a Masterchef no és l'única novetat de la qual han informat des de Televisió Espanyola. També han fet públic que, després de deu anys, la periodista i presentadora Júlia Otero tornarà a posar-se al capdavant d'un programa de la cadena. Un espai d'entreteniment i entrevistes, que s'estrenarà en els pròxims mesos. Es titularà El día que... i estarà produït per Lacoproductora.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: RTVE