La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Fotos de Cayetano Rivera enxampat amb una noia: "Més que amics"

barcelona.
Foto: | Europa Press

El torero Cayetano Rivera i la seva dona Eva González travessen un delicat moment i podrien acabar-se separant.

Què sabem: Cayetano Rivera i la presentadora de la cadena Antena 3, Eva González, viuen separats des de fa mesos. Així ho afirma la revista ¡Hola! per a sorpresa de molts. Una forta crisi de parella que podria acabar amb divorci, després de tretze anys de matrimoni.

A més a més: El programa Sálvame, de Telecinco, durant la tarda del dilluns 24 d'octubre ha afirmat que existeixen unes fotografies de Cayetano Rivera molt ben acompanyat per una noia. Unes fotografies que es van fer fa escassos dies en una festa que va celebrar Mario Vargas Llosa a El Escorial on van anar més de 500 persones. Les fotografies compromeses de Cayetano, han explicat en el programa, estan actualment a la redacció d'una revista i podrien publicar-se en els pròxims dies.

No és la primera vegada: Els rumors d'infidelitat han perseguit durant molts anys a Cayetano Rivera. L'última vegada va ser a finals del 2019 quan la revista Semana va publicar en portada unes fotografies del torero caminant per Londres amb una amiga seva molt especial, Karelys Rodríguez. Una jove canària que fa temps va afirmar que ella i Rivera van mantenir una relació intermitent de sis anys a l'esquena d'Eva González. Cayetano Rivera ho va desmentir tot. Farà el  mateix aquesta vegada?

Categoria: La Jungla