La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

La manipulació de 'Real Madrid TV' al descobert per una periodista de 8tv

Barcelona.
Foto: | Instagram

La periodista catalana, Cristina Porta, recorda el seu pas per Real Madrid TV, on va treballar durant gairebé dos anys com a redactora i reportera especialitzada en esports, una de les seves grans passions.

Què ha dit: La col·laboradora del programa El Circ de 8tv, Cristina Porta, ha recordat els seus inicis en el món de la televisió. Concretament quan treballava pel canal de televisió Real Madrid TV. Un canal que segons ha explicat Porta manipula força als seus treballadors i la manera com han de donar la informació als espectadors.

  • "És la tele d'un club, per tant, tampoc és periodisme".
  • "Si el Madrid jugava contra el Barça no podíem dir mai si havia perdut, és a dir, totes les dades havien de ser sempre en positiu".
  • "Tampoc podies dir que hi havia algun jugador millor que Cristiano Ronaldo".
  • "Estant allà vaig conèixer a Florentino Pérez. Li tinc molta estima, sempre estava amb ell i és molt maco".

En detall: Va ser entre els anys 2016 i 2018 que la periodista esportiva nascuda a Lleida va treballar a Real Madrid TV. Ho va fer en qualitat de redactora i reportera i va treballar, entre altres, a programes com Madridistas por el mundo.

Background: Com a periodista esportiva la catalana no només ha estat treballant a Real Madrid TV. Cristina Porta també ha passat per Intereconomía i GOL TV. Just abans d'entrar a concursar a Secret Story, reality de Telecinco que l'ha catapultada a la fama, la de Lleida treballava com a presentadora del programa esportiu i d'apostes The game show.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: 8TV