La Jungla
Foto: | Ajuntament de Barcelona
Televisió

Una coneguda periodista de TV3, premiada per la policia a Barcelona

Barcelona.
Foto: | Ajuntament de Barcelona

Anna Teixidor ha estat premiada, aquest dimarts, amb la Medalla d'Honor al Mèrit de la Guàrdia Urbana. La periodista de TV3 ha rebut la menció per les seves informacions sobre terrorisme jihadista.

Al detall: Teixidor va cobrir a fons tota la informació relacionada amb els atemptats del 17-A a Barcelona i Cambrils pels Telenotícies de TV3. Pel jurat que li ha concedit la medalla, destacada "la seva trajectòria professional a l'hora d'investigar temes com el terrorisme i, en especial, el 17-A".

Qui és Anna Teixidor? Periodista de la secció de Societat de TV3, Teixidor va fer tot el seguiment dels atemptats del 17-A i el posterior judici a l'Audiència Nacional, a Madrid. També ha estat directora d'investigació a 800 metros, la sèrie de Netflix sobre els atacs jihadistes del 2017.

Per últim: El lliurament dels guardons es va fer durant la Diada de la Guàrdia Urbana, en un acte presidit per l'alcaldessa Ada Colau. Un total de 265 persones van rebre una medalla. A la cerimònia també hi havia Jaume Collboni, primer tinent d'alcaldia; Albert Batlle, tinent de Seguretat; i Pedro Velázquez, Intendent Major de la Guàrdia Urbana.