La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Manel Alías farà 'El Forense', la nova sèrie documental sobre la mort a TV3

Barcelona.
Foto: | TV3

Manel Alías està a punt d'encetar un projecte nou a TV3, després de mesos de feina intensa amb la cobertura de la invasió russa d'Ucraïna pel Telenotícies. Els propers mesos, el periodista berguedà estrenarà El Forense.

Al detall: Segons ha pogut saber Principal de fonts properes al projecte, Alías encapçalarà aquesta sèrie documental, produïda per Broadcast Audiovisual Services, i que reflexionarà sobre com entomar la mort. "Si Crims explica com assassinem, nosaltres parlarem de com encarar el final de la vida", detalla la mateixa persona a aquest diari.

Què més sabem? Està previst que El Forense vegi la llum el 2023. Com totes les sèries, i malgrat estar inclòs en el gènere documental, aquest nou format inclourà una part de ficció. D'altra banda, entre els personatges destacats també hi haurà Narcís Bardalet.

Qui és Narcís Bardalet? Especialista en medicina legal, Narcís Bardalet és conegut pel públic de TV3 perquè també ha col·laborat amb el programa Crims. El 2018 va publicar, de forma conjunta amb la periodista Tura Soler, el llibre El que m'han ensenyat els morts per entendre millor la vida.

Categoria: La Jungla