La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Jorge Javier parla de la seva situació a Mediaset: "Abans era important"

Barcelona.
Foto: | Telecinco

El presentador català nascut a Badalona, Jorge Javier Vázquez, no deixa ningú indiferent amb les paraules que diu en directe en el programa Sálvame, durant la tarda del 26 d'octubre.

Què diu: Jorge Javier Vázquez mai perd el sentit de l'humor, inclòs en els moments complicats. Un sentit de l'humor del que n'ha tornat a fer gala. Ho ha fet parlant del seu futur a Mediaset, cadena on fa molts anys que treballa.

  • "El meu nom abans tenia importància en aquesta empresa, però ara no ho sé".
  • "M'estan tancant les portes de Mediaset i això és un clar exemple del que passarà amb mi".

Per què diu això?: Fa dies es va conèixer que l'italià Paolo Vailse  pròximament deixarà el seu càrrec com a CEO de l'empresa. Una marxa que es deu a un canvi en l'organització de Mediaset. No obstant, hi ha persones que creuen que la marxa de Paolo Vasile es deu a una destitució i que la següent persona en ser destituïda serà el català Jorge Javier Vázquez. Tot i que Sálvame, després de molts anys, continua funcionant.

 

Context: Jorge Javier, en to irònic, va dir aquestes declaracions sobre el seu futur a Mediaset mentre es dirigia al magatzem d'escenografia de la cadena. Un magatzem on Jorge Javier va anar acompanyat de Patricia Donoso, que des de fa uns dies està d'actualitat després de confessar que va mantenir relacions amb Ortega Cano. Tot i que Ortega Cano no és l'únic amb qui Donoso hauria tingut relacions. També amb l'expresentador de la cadena, Mario Picazo. Per aquest motiu Jorge Javier i Patricia Donoso van anar fins al magatzem d'escenografia per veure si trobaven la taula que feia servir el presentador. I és que segons Patricia era la taula on ella i Picazo mantenien relacions.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco