La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Telecinco cancel·la el programa 'Sábado Deluxe'

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Mediaset ha pres una dràstica decisió amb el programa Sábado Deluxe. I és que després de molts anys en antena, tretze per ser concrets, el format desapareixerà per sempre.

Què sabem: Segons publica la revista Semana, durant la tarda del divendres 28 d'octubre, el programa Sábado Deluxe, presentat per Jorge Javier Vázquez, té les hores contades a la televisió. Des de Mediaset s'ha pres la dràstica decisió de cancel·lar definitivament de la graella l'espai d'entreteniment i entrevistes a personatges del cor.

Al detall: El lloc de Sábado Deluxe, que ara s'emet els divendres a la nit, l'ocuparà un altre programa que ja es va emetre en el seu moment. Parlem del Mediafest. Un espai musical on diferents personatges del cor i de l'univers Mediaset han d'anar superant reptes siguin de cant o ball. Tot això davant la mirada d'un jurat que els valora. La nova edició del Mediafest està prevista perquè comenci el cap de setmana vinent, és a dir, el 4 d'octubre. Per tant, aquest cap de setmana serà l'últim que emetrà Sábado Deluxe.

Background: El programa Sábado Deluxe és un format produït per La Fábrica de la Tele, la mateixa productora de Sálvame. Un programa que es va començar a emetre l'agost del 2009 i ha aguantat 13 anys en antena. Un espai del cor que va començar els divendres a la nit. Posteriorment va passar als dissabtes i ara torna a emetre's els divendres.

Categoria: La Jungla