La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

El català Dani Mateo es riu en directe del físic de Letícia Ortiz

Barcelona.
Foto: | La Sexta

La periodista Letícia Ortiz, la dona de Felip VI, està obsessionada amb l'esport. Una disciplina que l'ajuda a tonificar el seu cos i a mantenir el seu pes a ratlla.

Què sabem?: El presentador nascut a Granollers, Dani Mateo, no s'ha mossegat la llengua. En directe en el programa Zapeando, a La Sexta, el català s'ha rigut del físic de la que fos periodista. Ho ha fet amb motiu d'una de les seves últimes aparicions. Concretament, la del passat dia 24 d'octubre quan Ortiz va acudir a la inauguració de la nova temporada del Teatre Real de Madrid. 

Què ha dit?: En el programa Zapeando, presentat per Dani Mateo, han emès unes imatges de Letícia Ortiz i el vestit que va lluir per a l'ocasió. Un vestit color blau, de la firma Miphai, que destaca per deixar tota l'esquena al descobert. I precisament ha estat l'esquena de Letícia el que ha cridat l'atenció del presentador. 

  • "Mireu quina esquena que té la reina".
  • "Et dona un clatellot i et vesteix de torer".
  • "Em relaxa pensar que és del gimnàs. En un primer moment, quan l'he vist, he pensat que s'estava convertint amb vampir i que li estaven sortint ales a l'esquena".

Per últim: L'esquena de Letícia ha cridat tant l'atenció, que no només se n'ha parlat als mitjans nacionals sinó també en els internacionals. Una repercussió de la qual Letícia sembla que se n'hagi fet ressò. Per aquest motiu en les útimes hores ha tornat a lluïr un vestit, també amb l'esquena al descobert. Ho ha fet per anar al concert dels Premis Princesa d'Astúries. Per a l'ocasió ha lluït un vestit color negre de la dissenyadora catalana Teresa Helbig. Ja ho diu el refrany: A qui no vol caldo, dues tasses.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: La Sexta