La Jungla
Foto: | 8tv
Televisió

Elisenda Roca s'estrena amb les novel·les per adults i el seu fill la sorprèn

Barcelona.
Foto: | 8tv

L’escriptora Elisenda Roca ha visitat El Circ de 8tv per promocionar el seu nou llibre, Animals ferits. La periodista ha explicat diverses anècdotes de la seva primera novel·la per adults, i també ha rebut la sorpresa del seu fill, que ha estat tot un descobriment pels moments tan divertits que s’han generat a plató.

Context: La també professora i presentadora de televisió ha detallat que la seva primera novel·la dirigida a adults tracta cinc històries de pèrdues, sentiments trobats i l’alzheimer; que convergiran i es vincularan.

Al detall: 

  • Roca ha reconegut que la novel·la no la podria haver fet amb 20 anys: “Viure és arriscar-te, i arriscar-te vol dir tenir ferides per absències i traïcions...”, fent referència al fet que la seva experiència de vida li ha permès relatar les situacions.
  • També, l’Elisenda ha explicat que quan l’editora li va dir de traduir la novel·la al castellà, a més de traduir-la, l’ha adaptat: “M’interessa que la gent es reconegui”. L’escriptora ha assegurat canviar algun nom de la història, així com un cuplet que es canta en català, però que en castellà no funcionava. Així doncs, Roca va haver-ne de buscar un en castellà: “Ho vaig buscar a Spotify”.
  • La periodista ha detallat que a Animals ferits no hi ha sexe, i és que diu que és per adults per la duresa dels temes que es tracten.

Sorpresa del seu fill: L’Adrià Roy, el seu fill, ha aparegut per sorpresa al programa i ha estat tot un descobriment per la seva espontaneïtat i totes les anècdotes que ha explicat, en un moment molt còmplice entre mare i fill.

  • El fill ha confessat, entre riures, que de petit li feia una mica de vergonya aliena anar amb la seva mare al carrer perquè cantava a tots llocs: “Anéssim on anéssim, cantava. I, ara, ja m’he acostumat i cantem els dos junts pel carrer”.
  • Han parlat del podcast intergeneracional que tenen en conjunt, Algo de esto quedará, i de com el van iniciar: “Ho he fet perquè, a vegades, no entenc el llenguatge dels joves”, ha reconegut Roca. Al final, es tracta d’una bona forma d’apropar postures i pensaments entre persones de diverses generacions.
  • També, han aprofitat per deixar anar una “exclusiva”, i és que el pròxim 26 de novembre faran el podcast en directe a La Colosal de Barcelona. I s’ha detallat que es necessitarà entrada i els convidats seran la Judit Mascó i el Miki Núñez.