La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Borràs amonesta la seu de Twitter i Feijóo es converteix en 'jedi', al 'Polònia'

Barcelona.
Foto: | TV3

La nova entrega del Polònia ha fet paròdia d’una suposada reunió de Junts amb el creador de Tesla, i Casado ha intentat avisar del futur professional que li espera a Feijóo. El programa també ha fet sàtira de la pujada de preus a l’estil Lildami.

Visita a Elon Musk: Laura Borràs i Jordi Puigneró han visitat a l’empresari Elon Musk a la seu de Twitter per demanar explicacions sobre els perfils falsos que atribueixen a Junts.

  • L’humor d’aquesta escena ha estat marcat pel peculiar llenguatge dels usuaris de la plataforma. I ha acabat amb el Telenotícies informant de l’última decisió del director executiu de Twitter.

Crisi institucional: El Polònia també ha volgut destapar com l'última negativa de Feijóo a renovar el Consell General del Poder Judicial ha obert una crisi institucional sense precedents entre el PP i el PSOE.

  • Feijóo ha rebut la visita de l'emperador Pepetine, qui li ha recordat que no pot pactar amb Pedro Sánchez. Evidentment, la discussió ha acabat amb una surrealista guerra d'espases.

Per últim: El programa també ha brindat temps al cantant amb més repercussió a TV3. Lildami ha dedicat la seva nova cançó Supermercat a la pujada de preus a causa de la inflació.