La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Toni Soler carrega contra Leo Messi i diu tot això de Gerard Piqué

Barcelona.
Foto: | Instagram

El presentador de TV3, Toni Soler, ha estat una de les moltes persones en comentar la marxa de Gerard Piqué del Barcelona després d'anys vinculat al club.

Què sabem?: El dijous 3 de novembre a la tarda, quan passaven alguns minuts de les sis, Gerard Piqué, a través del seu compte de Twitter i Instagram, va penjar un vídeo, de poc més de dos minuts, per comunicar la seva marxa del Barça. Un vídeo molt emotiu, ben gravat i ben editat, on mostra imatges mai vistes de la seva infància.

Què ha dit Toni Soler?: El presentador de TV3 ha estat una de les moltes persones en comentar la marxa del que va ser la parella de Shakira. Ho ha fet a través del seu compte de Twitter amb un missatge de poc més de tres línies i que acumula més de 1.000 'm'agrada'. Soler carrega contra Messi, per la manera com va fer la seva marxa, plorant, i parla del vídeo de comiat de Gerard Piqué. Parlem d'això:

Background: Messi va anunciar la seva marxa del Barcelona l'agost del 2021. Ho va fer en una roda de premsa on es va mostrar molt afectat i no va poder evitar plorar ni emocionar-se, tal com diu Toni Soler en el seu compte de Twitter. Pocs dies després de marxar del Barcelona, Messi va posar rumb a París, amb la seva dona i tres fills. Actualment viu allà i juga en l'equip Paris Saint-Germain. Plorarà Gerard Piqué demà dissabte 5 de novembre, coincidint amb el seu últim partit amb el Barcelona? Hi anirà la seva actual parella Clara Chia a donar-li suport?

Categoria: La Jungla