La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Quique Torito es rapa el cap en directe i ara no sembla ell

Barcelona.
Foto: | Instagram

El col·laborador i presentador de televisió menorquí, Quique Torito, participa en el programa La gran confusión, presentat pel català Xavier Sardà els dissabtes a la nit a TVE.

Què sabem?: El dissabte 5 de novembre a la nit el programa presentat per Sardà a TVE va tractar sobre quin paper ha jugat la televisió a les nostres vides al llarg de tots aquests anys. Un programa on van participar Ana Obregón, Loles León, que ja ha participat en més d'una ocasió en el programa de Sardà, i Belinda Washington, entre altres.

Què ha passat?: Quique Torito va fer una aposta amb l'actriu i presentadora Ana Obregón. Una aposta que el menorquí va acabar perdent. Per aquest motiu va haver de rapar-se el cap durant el transcurs del programa. Res millor que un vídeo per il·lustrar el còmic moment. A continuació:

Per últim: Des del mes de setembre Quique Torito està treballant a Televisió Espanyola. Una nova etapa que arriba després de molts anys vinculat a Mediaset. Una cadena que va deixar a finals de juny del 2022, poc abans de la cancel·lació definitiva del programa Viva la vida, presentat per Emma García. Un espai que s'emetía durant els caps de setmana on Torito no acabava de sentir-se valorat. Així ho va manifestar ell mateix durant l'estiu del 2020 a la secció del programa 'Escalera de las emociones'.

  • "Estic una mica decepcionat amb Mediaset".
  • "Durant 18 anys mai se m'ha trucat per fer cap càsting ni per ser alguna cosa més dins de la cadena".
  • "Crec que em mereixo sortir més estona per la televisió, i no només cinc minuts per fer el pallasso".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: RTVE