La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Crisi en el plató de 'Tot es mou': "Si us plau, això que és?"

Barcelona.
Foto: | TV3

El programa de TV3 presentat per Helena Garcia Melero, Tot es mou, ha celebrat durant el matí de dilluns 7 de novembre els seus 1000 programes.

Context: El programa dels matins de TV3 ha celebrat el seu programa número 1000. Per a l'ocasió ha comptat amb una sèrie de convidats estrella, entre ells el cuiner Nandu Jubany, o la periodista catalana experta en Casa Reial, Pilar Eyre. Abans d'acabar, el programa ha rebut la visita de la cantant Scorpio, coneguda gràcies al programa Eufòria, que ha presentat el seu nou tema Deja vu. Per últim, Helena Garcia Melero i tot l'equip del Tot es mou han bufat les espelmes d'un enorme pastís creat per a l'ocasió, de nata, xocolata i crema cremada, de la mà del pastisser Albert Lorenzo. Parlem d'això:

Què ha passat?: Ha estat en el moment d'encendre les espelmes que s'ha viscut un petit moment de crisi en el plató del programa Tot es mou. I és que les espelmes no s'acabaven d'encendre. Primer ho ha provat la cantant Scorpio, però ràpidament ho ha deixat d'intentar perquè es cremava els dits i les llargues ungles que portava no l'ajudaven. Tot seguit ho ha provat la presentadora de la cadena i tampoc ho ha aconseguit. Finalment, han estat el pastisser i Júlia Peguera, reportera de l'espai, els que han pogut solucionar la situació.

Què ha dit?: El moment del pastís s'ha produït en els últims minuts del programa. Helena Garcia Melero es barallava contra el rellotge mentre intentava encendre les espelmes i bengales. I és que la presentadora volia acabar el programa de la manera més festiva possible.

  • "Si us plau, això que és?"
  • "A veure si no podrem encendre les espelmes...".
  • "Jo dic una cosa, no tallem l'emissió fins que no s'encenguin les espelmes".

Per últim: El programa Tot es mou va arribar a TV3 l'any 2018, concretament a principis de febrer, després de la cancel·lació del programa Tarda Oberta presentat per Vador Lladó i Ruth Jiménez, actualment treballant a 8tv. El programa, on es tracten temes d'actualitat social, política i cultura, està presentat des dels seus inicis per una de les presentadores estrella de la cadena, Helena Garcia Melero. Un programa que sempre s'ha emès a la tarda, però que des del 5 de setembre del 2022, coincidint amb la nova temporada de TV3, ha canviat de franja i s'emet als matins.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3