La Jungla
Bertín Osborne i Cristina Almeida, en dues imatges d'arxiu
Foto: Bertín Osborne i Cristina Almeida, en dues imatges d'arxiu | Europa Press
Famosos

Embolic entre Bertín Osborne i Cristina Almeida per una suposada proposta sexual

Barcelona.
Bertín Osborne i Cristina Almeida, en dues imatges d'arxiu
Foto: Bertín Osborne i Cristina Almeida, en dues imatges d'arxiu | Europa Press

Bertín Osborne ho nega, però Cristina Almeida assegura que ell li va oferir sexe anys enrere i que ella ho va rebutjar. A través del programa Es la mañana de Federico, el presentador ha traslladat públicament el seu malestar i li ha recomanat "que canviï de camell".

Al detall: La polèmica va esclatar fa pocs dies a la presentació del llibre de Cristina Almeida, El sexo después de los 80. Durant un col·loqui, l'exdirigent d'Izquierda Unida va afirmar: "Bertín Osborne em va proposar sexe i m'hi vaig negar perquè era un senyoret fatxa". Molts dels presents no s'ho podien creure. D'altres pensaven que era només una broma. Però a l'aristòcrata no li ha fet gens ni mica de gràcia.

Què diu Bertín Osborne? Des del programa de Federico Jiménez Losantos, la periodista Isabel González ha estat l'encarregada de traslladar el públic la resposta d'un indignat Osborne:

  • "És un cavaller, i si dic el que ha contestat deixaria en mal lloc Cristina Almeida. Ho desmenteix absolutament".
  • Bertín apunta que ni tan sols coneix Almeida, i etziba: "Que canviï de camell, perquè allò que sigui que pren se li posa fatal".
  • "No hi va haver proposta ni res".

Per últim: Després de donar la seva versió a la ràdio, per boca d'una altra persona, i fer palès el seu cabreig, Bertín Osborne no s'ha tornat a pronunciar al respecte. Tampoc no ha dit res més la Cristina Almeida, viral a les xarxes socials per les seves paraules, i que hores d'ara genera encara més reaccions amb el seu silenci.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Xarxes Sexualitat