La Jungla
Foto: | TVE
Televisió

TVE fulmina el programa de Xavier Sardà, valorat en quasi 2 milions d'euros

Barcelona.
Foto: | TVE

Televisió Espanyola ha pres una dràstica decisió amb relació al programa La gran confusión, presentat pel català Xavier Sardà.

Què sabem? El presentador no travessa un bon moment professional. I és que Televisió Espanyola ha decidit cancel·lar el seu programa de manera definitiva. L'espai anomenat La Gran Confusión emetrà el seu últim programa, el desè, el dia 26 de novembre. Així ho avança el portal El món de la tele.

Què ha passat? El programa de Xavier Sardà es va estrenar al setembre com una de les grans apostes de Televisió Espanyola. Un talk show que es va començar emetent al voltant de dos quarts d'onze de la nit. No obstant això, a mesura que han anat passant les setmanes, el programa ha anat perdut molta força. Tant és així que en la seva última emissió només va reunir a 37.000 espectadors. Les dades d'audiència a la televisió són crucials per decidir el futur d'un programa i per aquest motiu Televisió Espanyola ha decidit retirar-lo de la pantalla.

En detall: El dia que es cancel·li el programa de Sardà s'hauran emès un total de deu episodis. Un programa que suposa un elevadíssim pressupost per a la cadena pública. En total parlem de gairebé dos milions d'euros. Per a ser més exactes són 1.819.363 euros. Això es tradueix a 181.963 euros per programa. Un espai nocturn d'entreteniment i entrevistes pel que Xavier Sardà rep 7.000 euros per programa.

El relleu: El lloc que deixa Xavier Sardà el passarà a ocupar la periodista i presentadora nascuda a Monforte de Lemos, Júlia Otero, que compaginarà la seva feina a la televisió amb el programa de ràdio que cada tarda presenta a l'emissora Onda Cero. Un anunci que es va fer públic fa setmanes. L'espai que presentarà Otero es dirà El día que... i es gravarà en el mateix plató que el programa de Sardà. Una nova aposta de TVE, valorada en més de cinc milions d'euros, que es podrà veure a principis de l'any vinent i que constarà d'un total de 13 entregues. Acompanyarà l'audiència a Júlia Otero?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Televisió