La Jungla
L'equip de la primera temporada de 'Eufòria', amb Albert Sala a l'esquerra i Aina Casanovas i Carol Rovira a la dreta
Foto: L'equip de la primera temporada de 'Eufòria', amb Albert Sala a l'esquerra i Aina Casanovas i Carol Rovira a la dreta | TV3
Televisió

'Eufòria Dance' revela els noms de la presentadora i el jurat a pocs dies de l'estrena

Barcelona.
L'equip de la primera temporada de 'Eufòria', amb Albert Sala a l'esquerra i Aina Casanovas i Carol Rovira a la dreta
Foto: L'equip de la primera temporada de 'Eufòria', amb Albert Sala a l'esquerra i Aina Casanovas i Carol Rovira a la dreta | TV3

TV3 escalfa motors per l'estrena d'Eufòria Dance, el talent de ball inspirat en l'exitós Eufòria que veurà la llum a primers de desembre. Quan falten pocs dies per al primer programa, la cadena ha fet públics aquest dilluns els noms de la presentadora i el jurat.

Al detall: Carol Rovira, una de les professores de l'acadèmia d'Eufòria, serà ara la presentadora d'Eufòria Dance. Ho farà acompanyada de les ballarines i coreògrafes Marta Tomasa i Sandra Granada, que seran les dues membres fixes d'un jurat capitanejat per Albert Sala. Un altre jutge rodarà cada setmana i serà sempre sorpresa.

Qui és Carol Rovira? Coneguda pel seu paper de Susi a La Riera, aquesta no és la primera vegada que la Carol Rovira farà de presentadora. De fet, més enllà de la seva participació a la primera temporada d'Eufòria, l'actriu de Camarles ja va conduir a l'estiu La gran vetllada de TV3.

Què diu Carol Rovira? En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, la flamant presentadora d'Eufòria Dance s'ha declarat "encantadíssima" amb aquest nou repte televisiu.

  • "Em passo el dia estudiant els guions de la primera gala. Promet, estem tots molt eufòrics".
  • "Les posades en escena seran espectaculars, es donarà importància al cos de ball i les coreografies".
  • "El públic tindrà un paper molt important".
  • "Tindrem la visita de concursants de la primera temporada d'Eufòria, em fa molta il·lusió".

Què més sabem? Eufòria Dance comptarà amb quatre entregues, una primera amb els càstings i tres de les gales. En total hi haurà 30 aspirants que lluitaran per les 12 places de l'equip oficial de ball de la segona temporada d'Eufòria, prevista per principis de 2023.

Per últim: A més de ser cap del jurat, Albert Sala —professor de la primera temporada del reality— serà el coreògraf principal del nou programa. Amb ell hi haurà Aina Casanovas, ballarina de la primera edició d'Eufòria i nova coach de coreografia.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió TV3