La Jungla
La Milena i el Xavi al primer sopar de 'Strip Dates'
Foto: La Milena i el Xavi al primer sopar de 'Strip Dates' | 8tv
Televisió

Un regal curiós i la previsió d'una tercera cita: així ha anat el primer sopar de 'Strip Dates'

Barcelona.
La Milena i el Xavi al primer sopar de 'Strip Dates'
Foto: La Milena i el Xavi al primer sopar de 'Strip Dates' | 8tv

La Milena i el Xavi són la primera parella de Strip Dates, la nova secció d'El Circ de 8tv sobre cites sense roba. Una setmana després de coneixe's, tots dos s'han retrobat en un sopar, vestits i retransmès aquest dimarts a 8tv.

Al detall: La primera concursant del dating, una noia russa de 20 anys, i el seu pretendent, un home de 44, s'han tornat a veure les cares a l'històric restaurant Glaciar de la plaça Reial de Barcelona.

  • Quan s'han retrobat, la Milena ha dit que el Xavi estava guapo.
  • Ell li ha regalat un nino Funko Pop de Harry Potter perquè ella n'és fan.
  • Tots dos han previst tornar-se a veure i mantenir una tercera cita.

A més, després de l'emissió del primer Strip Dates Principal es va posar en contacte amb la Milena. La jove va explicar que, per ella, "la diferència d'edat no és cap problema". Es va mostrar satisfeta amb el seu pas pel programa, però va lamentar que els seus pares no ho entenguessin: "Diuen que faig porno".

Per últim: Més enllà del sopar entre la Milena i el Xavi, El Circ ha emès aquest dimarts la segona entrega de Strip Dates. En Rico, un creador de continguts per adults, que havia de triar entre en Fèlix, l'Angelo i en Gabriel. Pel petó apassionat del final entre el concursant i l'escollit, tot sembla indicar que s'han agradat. El desenllaç d'aquesta nova història, la setmana que ve a 8tv.

Categoria: La Jungla