La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Radical canvi de vida d'una famosa model: de les passarel·les a fer retirs de meditació

Barcelona.
Foto: | Instagram

Una famosa top model ha sorprès a tothom anunciant el seu radical canvi de vida, després de molts anys dedicant-se al món de la passarel·la i moda.

Què sabem? El programa de TV3 Tot es mou, presentat per Helena Garcia Melero, ha deixat a molts amb la boca oberta durant el matí del dimecres 23 de novembre. Un equip del programa s'ha traslladat fins a Cardedeu, en el Vallès Oriental, concretament fins al barri del centre per comprovar si és el millor barri on viure de tot Catalunya. Una connexió que ha sorprès molts. I és que de cop i volta per la pantalla ha aparegut la top model, Verónica Blume.

Qui és Verónica Blume? La model, de pare alemany i mare de l'Uruguai, va néixer a Alemanya però va criar-se a la capital catalana, Barcelona. Amb només 16 anys va començar a despuntar en el món de la moda. Va fitxar per l'agència Ford i es va traslladar a viure als Estats Units on sovint la confonien per la Claudia Schiffer, especialment per la seva melena rossa, ulls blaus i la seva alçada de quasi 1,80 cm. Durant la seva estada als Estats Units, Blume va desfilar per grans marques com Chanel i va ser retratada per fotògrafs de la talla de Mario Testino. A mesura que van anar passant els anys, Blume sentia que havia de tornar. Per aquest motiu va instal·lar-se de nou a Barcelona on va seguir en contacte amb el món de la moda fins fa dos anys aproximadament.

Què ha dit? Verónica Blume, en connexió amb TV3, ha explicat el gir radical que ha donat a la seva vida. Ha passat de la moda i les passarel·les, a dedicar-se al món del ioga i la meditació. La top model, que viu a Cardedeu des de fa un parell d'anys arran de la pandèmia del coronavirus, ara organitza retirs que duren entre tres i quatre dies.

  • "Un dels canvis, arran de la pandèmia, va ser que marxés de la ciutat".
  • "Jo ara noto molt quan vaig a Barcelona perquè estic acostumada a un altre ritme de vida".
  • "Crec que és important tenir una qualitat de vida. I una qualitat de vida implica tenir espai per respirar, gaudir del silenci, sentir els ocells...".
  • "Els retirs que organitzo els faig en llocs molt especials, on combino el ioga, la meditació i l'escriptura".
  • "Ara estic acabant de tancar l'agenda de l'any que ve".
  • "A finals d'aquest any faig un retir per rebre l'any nou amb una bona intenció. És un any en el qual molts ens plantegem moltes coses. La intenció que vull que demani la gent no és la de deixar de fumar o perdre pes, sinó que sigui quelcom honest".

Per últim: Preguntada sobre la seva nova vida a Cardedeu, lluny del frenètic ritme de la ciutat, Verónica Blume s'ha mostrat encantada amb el canvi.

  • "Jo tenia una relació familiar amb aquest poble, però no el coneixia".
  • "Per a mi és una joia, perquè està molt a prop de Barcelona i té moltes possibilitats".
  • "És un poble amb molta humanitat. Hi ha molts camps, molt bosc, moltes muntanyes i tot això és el que em va cridar l'atenció".
  • "Porto aquí gairebé dos anys i em sento com si fos a casa".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Model