La Jungla
Jorge Javier Vázquez i Gemma Nierga a 'Cafè d'idees'
Foto: Jorge Javier Vázquez i Gemma Nierga a 'Cafè d'idees' | La 2
Televisió

La pregunta sexual de Jorge Javier que posa Gemma Nierga vermella com un tomàquet

Barcelona.
Jorge Javier Vázquez i Gemma Nierga a 'Cafè d'idees'
Foto: Jorge Javier Vázquez i Gemma Nierga a 'Cafè d'idees' | La 2

Jorge Javier Vázquez no té cap mena de pudor a dir i preguntar qualsevol cosa que li passi pel cap. Tant és que sigui a la televisió com a la ràdio, amb un munt de persones escoltant-lo. Prova d'això, el que ha passat aquest dijous durant una entrevista amb Gemma Nierga al Cafè d'idees de La 2.

Al detall: El presentador de Badalona és aquests dies promocionant el seu últim llibre, Antes del olvido. Per aquest motiu ha visitat el programa de Gemma Nierga. I no n'ha marxat fins que li ha pogut fer una pregunta sexual molt explícita. Referent al sexe entre homes gais: "Però tu saps què és ser actiu i passiu?". Aquí el moment:

Què diu Gemma Nierga? La periodista gironina no ha pogut amagar la vergonya i s'ha ruboritzat. Entre riures, ha acabat el programa:

  • "No em vinguis amb això, gràcies per acompanyar-nos... I sí que sé el que és".
  • "Em poso vermella...".

A més, Jorge Javier també ha parlat de Sálvame i de política. Ha lamentat que l'addicció a la feina el va fer deixar de costat la família i el va convertir "en una persona egoista", ha negat que el format que ell presenta estigui esgotat i ha recordat que en gairebé 15 anys ha viscut "moltes crisis" d'audiència, i ha acabat esmentant el seu pare, votant de CiU: "Deia que Pujol era un home d'Estat. S'hauria emportat un grandíssim desencant".

Per últim: Aquest dijous, el presentador de Telecinco va ser també a El món a RAC1 promocionant el seu llibre. I va aprofitar per llençar els trastos a Ramon Bartolí, de l'equip de Jordi Basté. T'ho expliquem aquí.