La Jungla
Corinna surt dels jutjats de Londres
Foto: Corinna surt dels jutjats de Londres | TV3
Casa Reial

Corinna detalla com Joan Carles es va obsessionar amb ella: "Donava calfreds"

Barcelona.
Corinna surt dels jutjats de Londres
Foto: Corinna surt dels jutjats de Londres | TV3

Era l'any 2014, poc abans que el rei Joan Carles I abdiqués la Corona en la figura del seu fill Felip. En aquella època, el monarca va demanar tornar a veure Corinna Larsen, que vivia a Londres i amb qui havia tallat la relació el 2012. Segons explica la mateixa empresària alemanya al seu podcast, l'emèrit va demostrar aleshores que tenia una veritable "obsessió" amb ella.

Què sabem? Tal com ha revelat Corinna al cinquè capítol de Corinna y el Rey, abans de deixar la Corona, Joan Carles va començar a viatjar amb major freqüència a Londres. "Tant de bo no es mudi aquí, perquè hauria d'ocupar-me d'aquest problema per sempre", diu l'aristòcrata que va arribar a pensar aleshores. Finalment, l'emèrit li hauria plantejat la seva intenció de comprar una casa a Belgravia, el barri londinenc on viu ella.

Què deia Joan Carles? Segons Corinna, el rei espanyol va expressar que volia decorar el seu nou pis com el d'ella, i fer que fossin idèntics.

  • "Vull que sigui com el teu pis de Londres, vull els mateixos dissenyadors i que sigui com casa teva. Mateix sofà, mateixes persianes, terra de marbre...", afirma Corinna que li deia el seu examant.

Per aquest motiu, Larsen assegura que es va "començar a preocupar" pel "nivell d'obsessió" al qual estava arribant Joan Carles, i que "donava calfreds".

Al detall: També segons Corinna, finalment Joan Carles va comprar una casa al seu barri per 50 milions de lliures (57 milions d'euros) pagades amb els diners del sultà d'Oman, Qabus bin Said al Said.

A més, Larsen recorda que l'emèrit "sempre ha demanat ajuda als monarques d'Orient Mitjà" quan ha necessitat un favor. "Hussein de Jordània li va regalar una villa a Espanya, la família reial saudita un iot... Així ha estat durant tot el seu regnat", afirma ella.

Per últim: En aquella època, Corinna sentia que Joan Carles volia recuperar la relació. Un fet que vivia amb "incomoditat", diu. Recorda que "ell no passava un bon moment i jo era el seu últim salvavides". Fins que ell li va demanar matrimoni. "Li vaig preguntar: "T'has convertit a l'islam?" Perquè ja estàs casat...", assegura que va respondre, abans de donar per acabat el capítol.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Monarquia