La Jungla
Foto: | Telecinco
Ràdio

Letícia Sabater no sap qui és Jordi Basté i li envia un missatge molt pujat de to

Barcelona.
Foto: | Telecinco

La cantant i presentadora catalana, Letícia Sabater, dona el tret de sortida al Nadal amb l'estrena de la seva particular nadala.

Què sabem? Des de fa uns anys Letícia Sabater mai falla. Quan s'acosta Nadal, la cantant sorprèn a tothom estrenant una nadala que sempre porta cua. Aquest any, la de Barcelona ha deixat a tots amb la boca oberta amb un tema amb molt d'auto-tune que s'anomena 'Papá Noel, lléname el tanke'. Una nova cançó de la qual s'han fet ressò molts mitjans de comunicació, entre ells l'emissora de ràdio, RAC1.

Què ha dit? Letícia Sabater ha concedit una entrevista al programa Versió RAC1 presentat per Toni Clapés. La cantant ha parlat durant una estona amb el col·laborador de l'espai, Marc Serra. Entre altres, la catalana ha explicat amb què s'ha inspirat per crear la seva particular cançó. També ha manifestat que està totalment en contra del feminisme i ha acabat enviat un missatge molt directe i pujat de to a Jordi Basté, tot i no saber qui és.

La nadala de Letícia: La cantant, parlant de la cançó que ha estrenat durant la matinada del dilluns 28 de novembre, ha dit el següent:

  • "És un tema que està molt elaborat i pensat".
  • "No és gens surrealista".
  • "Per fer el vídeo de la cançó m'he inspirat en una telenovel·la".
  • "He volgut recrear escenes que passen en els sopars d'empresa de Nadal".
  • "La lletra l'he escrit jo i crec que el resultat final és molt divertit".
  • "És una crítica cap al preu de la gasolina i la llum, que aquest any han pujat molt".

La reacció: Una nadala que divideix opinions entre aquells que la troben divertida i aquells que no la poden escoltar més d'uns segons seguits. En aquest últim grup s'hi troba el presentador Toni Clapés. Només escoltar la cançó de Nadal de Sabater el presentador ha dit: "Què li passa a la veu? Fa por. Sembla el timbre de Los Altos Hornos de Vizcaya". A més a  més, ha afegit: "La música va cap a la mort".

Letícia sobre el feminisme: Durant l'entrevista, la cantant catalana s'ha mullat i ha parlat d'un tema que està de rigorosa actualitat com és el feminisme. 

  • "No em sumo a la causa feminista perquè el que vull és que tots siguem iguals. Crec que les feministes es passen amb les reivindicacions 25 revolucions".
  • "No cal que el feminisme sigui el tema central de totes les converses. No cal continuar atacant als homes".
  • "Ara resulta que les feministes han decidit no depilar-se. Doncs res, a mi una dona que no es depila em sembla un horror. Que una dona vagi com un mico em sembla un horror. De fet, en el vídeo que he fet per la nadala em ric d'aquest aspecte".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de LETICIA SABATER!oficial! (@leticiasabateralonso)

Per últim: La cantant ha acabat la seva interessant entrevista dedicant un missatge a Jordi Basté. Marc Serra li ha preguntat a Letícia si sabia qui era  Basté i ella ha dit que no. Serra, de broma, li ha dit que era un treballador de la ràdio que feia poc temps havia començat i que s'aixecava molt aviat al matí. La Sabater s'ho ha cregut. Les paraules de la cantant cap a Jordi han estat les següents:

  • "Jordi necessito que el Pare Noel m'ompli el dipòsit, però com està molt ocupat encara amb els regals de Nadal, per què no me l'omples tu?".
  • "Posa'm la mànega fins a engegar-me. Posa-me-la".
  • "Un petó molt gran, t'estimo Jordi Basté".
Categoria: La Jungla
Etiquetes: RAC1 Ràdio Nadal