La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Jordi Basté com mai l'has vist: de festa, pujat a un escenari i cantant en castellà

Barcelona.
Foto: | TV3

El presentador de l'emissora RAC1, Jordi Basté, ha gaudit com el que més del concert que Jordi Évole ha ofert amb el seu grup de música a Barcelona.

Què sabem?: Jordi Évole, a banda de la seva faceta com a periodista i presentador, també és músic. El de La Sexta té una banda que es diu Los Niños de Jesús i el diumenge 13 de novembre al vespre van oferir un concert a la sala Apolo 2 de Barcelona. Entre els assistents hi havia la periodista Mayka Navarro i Jordi Basté.

Què ha passat?: Mayka Navarro, en el seu compte de Twitter, ha publicat un vídeo de pocs segons de durada on Jordi Basté mostra la seva faceta més desconeguda. El del RAC1 no dubta a pujar a l'escenari i posar-se a cantar amb Évole, molt entregats tots dos. Versionen el tema de Lori Meyers, Emborracharme. Parlem d'això:

Els comentaris: El vídeo compartit per la periodista ha cridat l'atenció de molts. En total acumula més de 8.000 reproduccions. No és per a menys. Jordi Basté ha escrit: "Santo Dios, Mayka". Per la seva banda, Jordi Évole ha comentat: "Qué momentazo. Qué noche. Gracias".

Per últim: El grup de música, format per Jordi Évole amb uns amics seus de Sant Boi, va néixer fa aproximadament dos anys. A Évole sempre li ha agradat molt cantar i gràcies a Los Niños de Jesús ha pogut transformar la seva afició per la música en una realitat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio Twitter